Kofferruimte aanpassingen

Op maat gemaakt

Een kofferruimte-aanpassing op maat is een mogelijkheid om de kofferruimte van u auto aan u wensen aan te passen.

Vooral bedoeld voor diegenen, die zakelijk en privé gebruik van de auto willen combineren, en van een opgeruimde auto houden.

Bijvoorbeeld zakelijk; alle documentatie en monsters die u nodig heeft bij een klantenbezoek in de daarvoor op maat gemaakte laden, en privé de kinder-buggy en boodschappen bovenop deze aanpassing, zodat e.e.a. niet door elkaar komt en/of beschadigd.

Of privé; laden op maat voor bijvoorbeeld jacht sport of hobby uitrusting en bovenop de hond of monsters en pakketjes die bij de zakenrelatie afgeleverd moeten worden.

Natuurlijk zijn uw wensen de leidraad waar wij mee aan het werk gaan.

Van een eenvoudige aanpassing met van binnen glad afgewerkte laden, tot een volledig beklede aanpassing met lade-indeling.

Met ladefront afwerkingen in ”simpel” grijs, zwart, zilver, of wortelnotenhout look, of bekleed met lederlook of stof.

Hoge en lage uitvoeringen, met 2 of 3 (eventueel met extra sleutelsloten afsluitbare) laden op maat gemaakt voor bijvoorbeeld laptop, ordners, monsters of presentatiemappen, jacht of sport uitrusting etc.

Op verzoek kunnen wij ruimte creëren voor bijvoorbeeld een kluisje of: vul zelf maar in, zelfs een koelkast kan door ons ingebouwd worden.

Vraag naar de vele mogelijkheden.

Onze produkten zijn gemaakt van lichtgewicht ”ecoplex”

Een hoogwaardige multiplexsoort die ook in de vliegtuigindustrie gebruikt wordt, (dit om het gewicht zo laag mogelijk te houden).

Deze Ecoplex is afgewerkt met een slagvaste en hittebestendige hard plastic laminaat laag, of een lederlook laag (keuze uit vele kleuren) en aan de ”kopse” kanten afgewerkt met een melamine of PVC band of PVC Profiel, zichtbare schroeven zijn voorzien van een afwerkkap die er niet uit valt.

Alle op deze site vermelde prijzen zijn excl.b.t.w. prijs kleur, en modelwijzigingen voorbehouden, de getoonde beelden zijn auteursrechtelijk beschermd ©Ben’s Cabinemeubels Emmeloord Holand 01-11-2009